Ambassadørkurs

20. januar kl. 18:00 - 21:00
Tysnes Turlag
Dette arrangementet er over!

Me i Tysnes Turlag vil invitere deg som er medlem i DNT til eit ambassadørkurs! Dette kurset er altså for deg som allereie er medlem i DNT og derfor gratis for deg!

Ambassadørkurset er det fyrste steget på vegen til å bli frivillig, eller ta turleiarutdanning i DNT. Opptakskravet er medlemsskap i DNT.

Ein DNT-ambassadør er eit aktivt DNT-medlem som har god kjennskap til DNT og Tysnes Turlag. DNT-ambassadøren er godt skikka til å profilere Tysnes Turlag på stand, ulike arrangement og turar. DNT ambassadørkurset eigna seg òg for tillitsvalgte og andre som ynskjer bedre kunnskap om DNT og TT.

Kursinnhold - DNT- Ambassadør:

Hovedtema: Presentasjon av DNT og turleiarkurset

Varighet: 3 timar

- Presentasjon av DNT som organisasjon og arbeidsgiver. Strategi, mål og verdigrunnlag
- Korleis ta inn på hytte, rutiner og rettigheter på hyttene
- Friluftslivsloven og allemannsretten

Mål:
Etter endt kurs skal deltagerne ha:

God kunnskap om DNTs og TT sine mål og strategier.
God kunnskap om DNTs og TT sine basisaktivitetar, ruter og hytter.
God kjennskap til friluftsloven og allemannsretten.
Kunnskap om DNTs turleiarutdanning
Kunnskap om presentasjonsteknikk og profileringsaktivitetar.

Kursholdar er Wenche Elsebeht Strømme som har lang erfaring fra ulike verv i Bergen og Hordaland Turlag og foredrag og kurs i Friluftsliv.

Me møtes i kommunestyresalen kl 18-21. Kurset holdes innendørs.

GRATIS for DNT-medlemmar!

Er du ikkje medlem endå kan du melde deg inn her:

Påmelding sende du til hogestolr@gmail.com eller sms på 95551807.

Håpar me sjåast!

Kontaktinformasjon: